Anatomia: Një hyrje e shkurtër

Anatomia: Një hyrje e shkurtër Anatomia është identifikimi harmoniqhealth.com dhe përshkrimi i strukturave të gjërave të gjalla. Shtë një degë e biologjisë dhe mjekësisë. Studimi i anatomisë daton më shumë se 2,000 vjet, për Grekët e Lashtë. Ekzistojnë tre zona të gjera: Anatomia njerëzore Anatomia e Kafshëve – Zootomy Anatomia e bimëve – Phytotomy Anatomia […]

Ideje za doručak za osobe sa dijabetesom tipa 2

Ideje za doručak za osobe sa dijabetesom tipa 2 Sugarne žitarice, bageli sa krem sirom i pržene slanine, ali su popularne namirnice za doručak, ali nisu zdrave mogućnosti i mogu biti loši izbori za osobe sa tipom 1 ili dijabetes tipa 2. Doručak je suštinski obrok. Istraživanja pokazuju da ljudi s dijabetesom koji jedu doručak […]